Skip to main content
  • Trivsel
ET TRYGT STED AT VÆRE – ET GODT STED AT LÆRE

Trivselsmåling for vores skole

Vi har fokus på trivslen blandt elever, forældre og medarbejdere

På Vinderød Privatskole i Halsnæs i Nordsjælland lægger vi utrolig stor vægt på at skabe et trygt sted at være, for et trygt sted at være er et godt sted at lære. Vi har derfor også et stort fokus på trivslen blandt både børnene, forældrene og medarbejderne.

Vi har hvert år en god trivselsmåling for vores skole blandt både børn og forældre samt arbejdspladsvurderinger, der vidner om en tilfreds gruppe af medarbejdere. Medarbejdernes tilfredshed kommer også til udtryk ved, at vores medarbejdergruppe er stabil, og mange har været med lige siden skolens start tilbage i 2015.

Et trygt og nært miljø med plads og rum til læring

Vi har et stort fokus på at skabe et nært og trygt miljø for vores elever, hvor der er både rum og plads til læring, samtidig med at elevernes trivsel er i højsædet. Derfor har vi også hvert år en god trivselsmåling for vores skole.

For at kunne skabe et trygt og nært miljø for vores elever, har vi udarbejdet følgende værdigrundlag:

  • Respekt
  • Tryghed
  • Nærvær
  • Ansvarlighed
  • Forskellighed

Vi accepterer under ingen omstændigheder mobning på vores skole. Vi tror på, at man ikke mobber den, man har holdt i hånden på en skovtur, talt med i skolegården eller siddet ved siden af i bussen, men at man i stedet respekterer personen – også på trods af uenigheder og forskelligheder. Vores anti-mobning er også med til at sikre os en god trivselsmåling på vores skole.

Kontakt os og hør mere om den seneste trivselsmåling for vores skole

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du kunne tænke dig at høre mere om den seneste trivselsmåling for vores skole, hvis du for eksempel overvejer at melde dit barn ind i vores skole. Vi besvarer gerne alle dine spørgsmål, så du kan være tryg ved at vælge lige netop vores skole til dit barn.