Skip to main content
 • Stillinger

  Du er altid mere end velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning til: mail@vpskole.dk.

  Vi glæder os til at høre fra dig.

ET TRYGT STED AT VÆRE – ET GODT STED AT LÆRE

Vinderød privatskole søger lærere fra 1. august 2023

Brænder du for at lede klasserummet og udvikle dine elever? Er du stærk i enten dansk i udskolingen (gerne med læsevejlederfunktion), matematik og science på mellemtrinnet/udskolingen eller tysk, idræt, musik og kulturfag? Så er du rigtig godt på vej til at blive en af vores nye lærere, og vi vil glæde os til at byde dig velkommen!

På Vinderød Privatskole (VPS) bliver du en del af et helt særligt fællesskab. Hver morgen tager vores engagerede og dedikerede medarbejdergruppe imod 310 søde og videbegærlige børn fordelt på 0.- 9. kl. I frikvartererne og efter undervisningen, møder du sikkert Jette og Dorte, skolens ledere, som altid sætter tillid, dialog og involvering øverst på dagsordenen. Cirklen sluttes med en forældregruppe, der på enestående vis bidrager til både elevernes og medarbejdernes trivsel. Vi håber, du vil være med!

Hvad er Vinderød Privatskole for mig?

Det er kreative, engagerede og hjælpsomme kolleger og ledere. Det er skønne, videbegærlige, nysgerrige unger. Det er fællesskabet i hyggelige bygninger i naturskønne omgivelser. Det er den særlige ånd, som hersker på skolen. Det er lyden af Bent (vores musiklærer), der synger forårets første morgenstund i møde under lindetræet i skolegården. Og så er det den årlige fællestur til Zoo og alle de andre hyggelige traditioner. Alt sammen er det VPS for mig. Og jeg er vild med det.

– Signe, lærer på VPS

Derfor er VPS det rigtige valg for dig

 • Du får indflydelse på din arbejdsdag, og dine ideer får lov til at fylde til glæde for børn og voksne.
 • Vi tilbyder fleksible rammer, hvor du kan forberede dig hjemmefra og har max. 25 undervisningslektioner.
 • I vores læringsmiljø sætter vi fokus på og tid til den enkelte elev. Derfor har vi max. 24 elever i klasserne.
 • Vi lever efter og mener vores værdier: nærvær, tryghed, respekt, forskellighed og ansvarlighed.
 • Du kommer til at både se, høre og mærke, at vi anerkender og værdsætter alle vores medarbejdere, og at der er plads til omsorg for hinanden og humor. Masser af humor.
 • Jette og Dorte er altid klar til at guide, lytte og støtte.
 • VPS har måske Nordsjællands smukkeste beliggenhed i naturskønne omgivelser tæt på skov, strand og Arresø.

Hvad håber vi, at du bidrager med?

 • Du er relationel kompetent, og gennem klasserumsledelse formår du at skabe et læringsmiljø, hvor eleverne trives og er trygge.
 • Du er fagligt ambitiøs og motiveres af at skabe de bedste resultater for eleverne med udgangspunkt i den enkeltes kompetencer og ressourcer.
 • Du medvirker til den gode trivsel og lægger vægt på at skabe godt humør og glæde omkring dig.
 • Du er indstillet på teamsamarbejde og mener, at den bedste udvikling fagligt og personligt sker i et forpligtende fællesskab.

Kom og mød os mandag d. 27. marts 2023

Vi holder åbent hus for alle interesserede ansøgere mandag d. 27. marts 2023 fra kl. 15.30 til 16.30. Vi mødes i medarbejderrummet på 1. sal i bygning A.

Vil du vide mere?

Du kan læse mere om os på www.vinderoedprivatskole.dk, og hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte skoleleder Dorte Lindhardt Dahl på 71 70 21 27 eller viceskoleleder Jette Nord på 61 39 33 58.


Ansøgningsfrist: fredag d. 27. april 2023

Vi holder løbende samtaler, og matcher vi hinanden, kunne vi rigtig godt tænke os, at du starter pr. 1. august. Du får selvfølgelig mulighed for at være med til årsplanlægningen d. 31. maj.


Send din ansøgning og relevante bilag til mail@vpskole.dk (skriv ”Lærer” i emnefeltet)

Løn- og ansættelsesvilkår sker efter gældende fælles overenskomst for lærere, ledere og børnehaveklasseledere indgået mellem finansministeriet og LC.